maanantai 1. elokuuta 2016

TAMPERE - GALAXYMUNKKI!

Moikka!
Tällä hetkellä kirjoittelen pehmeästä hotellisängystä. Aah... Voisin jäädä tähän makoilemaan vuosikymmeniksi :D
Tämä postaus kertoo siis minun ja äitini päivästä Tampereen ihmeellisessä maailmassa!

Aamulla aikaisin oli kova pakkaaminen. Mukaan lähti askelmittari, joka on ollut kovassa käytössä viimeaikoina.Kaksi kirjaa piti myös ottaa tylsyyden varalle.Meikkaaminen on minusta niin kivaa, että enhän minä matkalle ilman meikkejä lähde! :DUlkonäön lisäksi on hyvä pitää myös terveydestään huolta, joten mukaan tarttuivat tietenkin lisäravinteet!
Hiustuotteita ei pidä myöskään unohtaa! ;)
Hygieniastaan on hyvä pitää huolta, joten luonnollisesti otin kaikki saippuat, hammastahnat ja muut puhdistusvoiteet sekä sheiverin ja hammasharjan. 
Pinkki liina kuvassa on Makeup Eraser.


Ja kun kerran on puhdistustuotteet, pitää kasvoihin laittaa myös jotain voiteita!
Kalenterin avulla pysymme ajassa ja passia saattaa yllättäen joutua tarvitsemaan :D!Asusteet ovat minulle aika tärkeitä, koska noh ilman silmälaseja en näe ja aurinkolasit on hyvä pitää mukana näin kesällä! 
Korvikset vain täydentävät asukokonaisuutta ;)Otin mukaani myös treenivaatteet, alusvaatteet ja sukat, vaatteet lämpimien päivien varalle sekä viileämpien päivien. 
Blogipostausten tekemisessä tärkeintä ei tietenkään pidä unohtaa, nimittäin... Läppäriä! Mukana on myös kännykkä, laturit, kuulokkeet ja muistitikku :)
Siinä olikin kaikki mun kamppeet, mitä otin matkaan!
 Eikun.. Ainiin, kamera myös! :DAamupalaksi söin avokadoleipiä ja ananasta!
Lähdimme Porista kuudenjunalla Tampereelle, jossa jouduimmekin sitten hetkisen odottamaan, ennen kuin mikään kauppa oli auki :) Emme tajunneet viedä laukkuja hotellille jo valmiiksi, vaan kannoimme niitä monen monta tuntia pisin Tamperetta! :D... Pysähdyimme jonnekin istumaan ja syömään
Ja sain kauniita kuvia pihlajasta odotellessamme Stockmannin aukeamista.


Stockmannilla testailin huulipunia käsiini, ja onnistuin suttaamaan valkoisen Leviksen paidan... Se ärsytti minua hirveästi, mutta onneksi äiti sai sen puhdistettua pois. Stockmannin jälkeen kävimme Carlingsissa ja sitten menimme syömään Kekkosentien Nesteelle. Sinne matka ei sujunut ihan mutkitta, mutta loppu hyvin - kaikki hyvin :) 
Siellö äiti söi salaattia ja puolet vegaanisesta tofupatongista (loput söin minä myöhemmin hotellilla). Itse söin kokonaisen tofupatongin. Se oli todella hyvää! Jälkiruuaksi söimme jäätelöä.
Lähdimme Nesteeltä bussilla takaisin keskustaan. Saimme hotellihuoneemme Sokos Hotel Ilveksen 17. kerroksesta! Ja seuraavaksi kuvat aivan upeasta hotellihuoneestamme! 


Kun toivuimme hotellihuoneen ihanuudesta, lähdimme Cafe and Bakery Mimosaan!
Siellä oli upeita Galaxymunkkeja, kinuskisuklaakakkua ja vielä latteakin! Minun onnekseni kaikki vegaanista. Äiti söi keittoa, joka oli myöskin täysin kasvipohjaista!
Syömisen jälkeen menimme Koskikeskukseen shoppailemaan. Esittelen kaikki ostokset myöhemmin erillisenä postauksena :D! Koskarissa kävimme hakemassa smoothiet Jungle Juice Barista, jota muuten suosittelen jokaiselle!
Koko päivänä ei ollut yhtään kiire, oli tosi rentoa vaan kävellä ympäri Tamperetta. Menimme Koskikeskuksesta rantaa pitkin hetken, ja otimme kuvia.Sitten päästiinkin takaisin hotelliin. Kävin suihkussa ja tepastelin täällä hetken aikaa Sokos Hotel -tohveleissa ja aivan liian isossa kylpytakissa :D Sitten tilaamamme hedelmälautanen tuli huoneeseen ja söimme ne siitä pois iltapalaksi. Olisin uskonut hedelmälautasen olevan suurempi, mutta ei se mitään!


Kävelimme aika paljon, kun askelmittari näytti tältä päivältä yli 19000 askelta! Mulle on yleensä jo 10000 saavutus :DSitten päästäänkin tähän hetkeen, kun kirjoitan hikikarpalot otsalla ja mietin miten ehdin julkaista tämän ennen kuin päivä vaihtuu :DD... (kello 23.59)
Tässä siis olikin meidän päivämme Tampereella! Toivottavasti tykkäsit postauksesta ja sait ehkä jotain uusia ravintolavinkkejä ;)?
Nähdään seuraavassa postauksessa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti