torstai 31. joulukuuta 2015

2015!

Moikka vaan kaikille! 
Tähän vuoteen on mahtunut niin paljon kaikkea ihanaa ja kamalaa. Varmaan yksi tapahtumarikkaimmista vuosista kuitenkin. Arvostan kaikkia vanhoja ja uusia ystäviäni, perhettäni ja sukulaisiani, jotka ovat jaksaneet tukea minua kaikkien uusien muutosten tapahtuessa! :)
Tässä postauksessa kerron kuukausittain vähän vuoteni merkittävimmistä tapahtumista!

Tammikuu
Olin Helsingissä kuvis- ja musaryhmän kanssa, ja me kävimme katsomassa balettiesitystä Helsingin oopperatalolla. Se oli mun mielestä tosi hieno! Kunnioitan ihmisiä, jotka oikeasti osaavat tanssia tuolla tavalla, se on tosi siistiä! 
Kävimme samana päivänä myös ateneumissa :) 
Tammikuun loppupuolella olin tetissä Aku&Ada -nimisessä vaatekaupassa Leppävirralla
Tulin kesken tettiä tosi kipeäksi, enkä päässyt sitten enää töihin. Se oli kyllä kauhea flunssa. En saanut kunnolla happea edes ja yskin todella paljon. Mutta onneksi minua hemmoteltiin silloin, ja sain syödä kaikkia herkkuja x)


Helmikuu
Helmikuussa taisin olla ainakin Rovaniemellä yhden kaverini luona. Silloin oli myös koulun musiikkiryhmien esitykset ja minun piti vapaasäestää Titaniumissa. Minua jännitti se aivan liikaa, koska en ollut ennen vapaasäestänyt koko koulun edessä!! se meni kuitenkin onneksi hyvin! 
Maaliskuu
Maaliskuun alussa olin Robinin keikalla Tampereella :)! Muuten olin maaliskuussa aika yksin, varsinkin koulussa koska oli kavereiden kanssa vähän riitaa ja sellasta. Taisi kuitenkin yksi kaveri olla yötä ja muistaakseni me syötiin tosi paljon kaikkia leivoksia, olin keväällä nimittäin kova tyttö leipomaan. Leipoisin edelleenkin, jos olisi syöjiä ja rahaa ostaa kaikkia aineksia :DHuhtikuu
Tämä kuukausi oli aika tapahtumarikas :D Tunteet heittelivät laidasta laitaan tapahtumien takia.
Oli pääsiäinen, vaihteeksi taas leivoin ihan hirveästi :) Latasin silloin myös Snapchatin, jota olen käyttänyt aika ahkerasti välillä:D jos kiinnostaa, niin siellä voi seurata nimellä tinzzzuuuh :)
Minua jännitti koska n. 22.4 oli pääsykokeet Musiikkilukioon, joka ei siis ole lähelläkään kotipaikkakuntaani.
Erosin vähän ennen pääsykokeita silloisesta poikaystävästäni, ja olin silloin vielä kipeä joten voitte vain arvata kuinka tukkoinen olin pääsykokeissa.. jouduin menemään yhden ystäväni luokse yöksi, koska kotoani ei olisi lähtenyt junaa niin aikaisin. Ystäväni värjäsi minulle kaksi punaista raitaa hiuksiin. Ja tosissaan ääneni oli hirveän huono pääsykokeissa, ja todellakin luulin etten pääsisi lukioon.


Toukokuu
Toukokuussa leivoin myöskin todella paljon. Ensin ystäväni oli minun luonani yötä, ja sitten oli äitienpäivä :) Kävin myöskin Jyväskylässä, ja siellä oli todella siistiä! Olin äidin kanssa Forever Productsin tapahtumassa. Liikuin toukokuussa tosi paljon. Toukokuussa loppui myös ysiluokka ♥

Kesäkuu
Kesäkuussa olin Imatralla ystäväni luona. Me kävimme kuvaamassa aika paljon ja sitten lähdimme Helsinkiin. Sieltä tarttui mukaan kaikkea kivaa. Sen jälkeen menimme mun kotiini Eurajoelle. Me kävimme myös Porissa shoppailemassa ja Mikael Gabrielin keikalla! Ja ainin, sain tietää pääseväni Kuopioon opiskelemaan! ♥


Heinäkuu
Heinäkuun alussa olin kesätöissä vanhainkodissa. Siellä oli ihan kivaa, vaikka kyllä vähän ahdistavaa. Kävin myös tutustumassa kämppääni ja tein vuokrasopimuksen. Vaalensin myös latvani parturissa, ja parin viikon kuluttua oranssiksi hiukset :D (en suosittele, hiusten tappo...) Heinäkuu meni kyllä suurinpiirtein siinä, että piti ravata pankissa, hakea tukia yms.
Elokuu
Elokuun alussa sitten muutinkin jo Kuopioon. Kävimme äidin kanssa ostamassa tänne kämppään kaikkea Ikeasta ja muualtakin. Kiertelin myös Kuopiossa, muualla kuin keskustassa. Postaukset aiheista löytyvät täältä ja täältä. Koulu alkoi ja tutustuin uusiin ihmisiin. Elokuun lopussa kävin Eurajoella.


Syyskuu
Syyskuussa ei tapahtunut oikein mitään. Olin normaalisti koulussa, tutustuin ihmisiin ja oli koeviikko. Kävin myös Savonlinnassa. Olin monesti kuvattavana syys- ja lokakuun aikana ja aloin opetella meikkaamaan taas paremmin.Lokakuu
Lokakuussa oli syysloma ja olin kotonani Eurajoella. Kävin myös Nokialla ja matkuksessa. Ostin itselleni kaktuksia Ikeasta. Ne ovat niin söpöjä ♥ mutta yksi niistä kyllä kuoli jo :( Sain lokakuussa myös uuden puhelimen! Honor 7 ♥ se on oikeasti paras puhelin mitä mulla on koskaan ollut! Osa kuvista on otettu sillä niin näette hiukan sen kameran laatua. Ainakin kaikki kasvokuvat on otettu sillä.


Marraskuu
Marraskuussa oli hyvät bileet kuun alussa :D siellä oli tosi kivaa. Kävin marraskuussa myös Eurajoella taas vaihteeksi.
Marraskuussa ystäväni värjäsi ja leikkasi hiukseni myös! Niistä tuli musta tosi kivat!Joulukuu
Joulukuussa kävin ostamassa joululahjoja, ja opin varjostamaan nenäni. (Wuhuu!!)
Koko joulukuun ajan pukeuduin punaiseen :) joulukuussa pidin blogissani joulukalenteria. Seurasin myös kaikkien YouTubettajien kalentereja.
Joulukuussa oli myös joulumyyjäiset, ja olin silloin Eurajoella. Musu tuotiin lopullisesti takaisin kotiin :( Se harmitti minua ensin, mutta tajusin että sen on parempi olla Eurajoella, koska täällä se pääsee vapaasti ulos ja Kölli on sen seurana. Musu myös sairastui johonkin flunssan tapaiseen.
 

Lopuksi vielä vertaillaan vähän :) kuinka paljon olen muuttunut vuoden aikana?
Omasta mielestäni olen kasvanut ihmisenä ja minusta on tullut ehkä viisaampi ja hiljaisempi :D olen oppinut meikkaamaan ainakin paremmin kuin vuoden alussa..
Kiitos siis aivan kaikille vuodesta 2015! Ei kyllä elämäni paras vuosi suoraansanottuna, ehkä oudoin ja tapahtumarikkain.
Mutta kiitos kaikille ♥ nähdään seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia: