sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kuopio ❤

Moikka vaan kaikille! :D 
En oo varma näkkyykö tuo sydän tuossa, mutta eikai sillä niin väliä oo x)
Kyllä, kuopion murre puskee jo pintaan :D Tää on kyllä vasta pientä. Satakunnasta ku kumminki oon kotosin ni se murre luultavasti säilyy vielä jonkin aikaa :)!
Muuttopuuhat on nyt siis ohi ja oon asettunut taloksi. Kyllä tää Kuopio vaikuttaaa lupaavalta kaupungilta. Toivottavasti myös opiskelut lähtevät hyvin käyntiin ^^!

Mun veli ja täti kävi tässä viikonloppuna, ja me vähän tutkittiin millainen paikka tää Kuopio on. 

Perjantaina me käytiin muutaman tunnin risteilyllä. Laivassa meille tarjottiin ateria.
Alkuruokaan kuului salaattia ja juustoa ainakin. 
Pääruuasta en niinkään pitänyt :D siinä oli munakasta ja jotain kasviksia. 
Mutta omapahan on vikani kun ei perunat kelpaa :'D
Jälkiruuaksi oli talkkunaa ja sen seassa taisi olla puolukkarahkaa. Se oli kyllä hyvää :)
Laiva vei meidät viinitilalle ja haki parin tunnin kuluttua pois. Kyllä oli nätit maisemat! Sanoin koko ajan, että on tää nätti meri, vaikka järvihän se oli :D
Siellä viinitilalla oli joitakin eläimiä, ja otin niistä paljon kuvia. 
Vaikea varmaan arvata, että viinitilalla oli myös viiniä:D itse en saanut edes maistaa, koska olen alaikäinen. 
En kyllä kauhean kiinnostunut olekaan viinistä, ne pullot vaan on hienoja :)

tässä nyt näkyy ensin vähän maisemia lähempänä rantaa:D
Siinä mun alkuruoka! Eikö ookkin hyvän näköstä? ❤Nää kuvat on hiukan sekasin.. :D mutta sit siellä saaressa oli tollasia mustia lehmiä ja sonneja!:)

Tästä sulasta sen verran, että mun ei tarvinnut maksaa siitä mitään, vaan mut käskettiin laulamaan sen paikan johtajalle D: mua oikeesti jännitti vähän ja valitsin vielä laulun, joka ei todellakaan tuo esiin mun äänen parhaita puolia xD 
 Noi ankat oli oikeesti niin ihania :D ❤

Yritin kuvata myös näitä kirkkaan oransseja latvojani:D Tuulessa se oli hiukan vaikeeta, mut mä tykkään noista ihan sikana ❤


Lauantaina me sitten mentiin veljen kanssa kahdestaan puijon torniin. Voi luoja, siellä oli niiiiiin hyvää ruokaa!  Se ylämäki mentiin taksilla, kun oltais muuten myöhästytty :D mutta sit me käveltiin takaisin mun kämpille sieltä, ja mentiin sieltä vielä yliopistolliselle sairaalalle.

Alkujuomaksi meillä oli tällainen Lentävä kalakukko :D siinä oli limeä ja omenamehua. Se oli tosi hyvää! Jos käytte siellä ravintolassa, niin suosittelen ainakin alaikäisille ja niille jotka eivät halua ottaa alkoholijuomaa :D.Alkuruokana oli savustettua siikaa, salaattia ja jugurttia. Mmm, suosittelen tätäkin. :)

 Tässä on poronlihapihviä ja jotain kasvismuusia :D Hmm. Se pihvi oli kyllä hyvää, mutta itse en ole kasvismuhennoksen ystävä. 

Jälkiruuan ehdin syödä, ennen kuin tajusin että piti ottaa kuva.. xD siinä oli mansikka sorbettia, paahtovalkosuklaamoussea, marinoituja mansikoita ja raparperivaahtokarkkeja! Se oli taivaallista ❤!

Olen kuitenkin niin ahmatti, että mentiin vielä kahvilaan syömään mansikkakakkua :DOli kyllä todella hyvä reissu:D! Maha tuli täyteen ja hintaa tuli kyllä aika reilusti. Onneksi ei itse tarvinnut maksaa. 
Suosittelen lämpimästi Puijon torniravintolaa :) Hyvää ruokaa, eikä nyt ihan hirveän kallista!Kiitos kaikille, jotka luitte tämän postauksen!❤
Otan mielelläni postausaiheita vastaan :)!
Onko kukaan teistä käynyt Puijossa tai risteilyllä?
Entä suositteletteko jotain paikkaa missä kannattaa käydä kuopiossa tai ihan missä vaan muuallakin kaupungeissa?:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti